Portfolio

INRE SKÖNHET UTANPÅ

Mina bilder föds i glappet mellan den du vill framstå som och den du verkligen är. Stunden då du är du (minus mysbrallor & mat mellan tänderna). Det är då då det händer. Om det låter flummigt tänk inre skönhet utanpå liksom, sånt fixart jag.

Bilder som är på riktigt, som livet är mest, vackert, galet, stillsamt och allt där i mellan. Skapade med asgarv, tårar, galna idéer, snabba fingrar, dåliga skämt och så klart med ap-mycket kärlek. Det är en Smallpig-bild. 

Punam +

"Vi såg henne knappt, som en liten kameleont smet hon runt och fångade allt det vi kände den dagen. Lyckorus, tårar och mitt uppe i allt kärlek och oss. Precis som vi vill minnas bröllopsdagen."

Emelie + Micke

"Anna är det bästa beslutet med vårt bröllop, ja förutom att vi sa Ja till varandra förstås. Hon fångade verkligen oss på bild och det kändes så naturligt att ha med henne. Hon lyckades fånga alla känslor, våra personligheter och våra relationer till gästerna på bild vilket är helt fantastiskt! I mina ögon är Anna Sveriges drottning inom bröllopsfoto."

Helena + Micke

"Vi såg henne knappt på hela dagen... ändå var hon överallt. Ingen visste egentligen vem hon var, ändå pratade alla om henne. Superfotografen i grönt. Anna gjorde inte bara ett fantastiskt jobb med oss två, hon levererade även storartat kring våra gäster. Som vi har garvat, gråtit, njutit, sjungit och dansat till våra bilder! Precis som vi gjorde under fotograferingen."