OM MIG

EN VANLIG MORGON

En karatespark, den träffar precis under näsan. God morgon min kära son. Kastar ett öga på mobilen och ser att vi sovit lite för länge. Sminkar mig och dödar två silverfiskar samtidigt som jag går på toa. Försöker muta Presidenten (min son) med en macka till frukost, slutar med att jag gör pannkakor. Påväg från dagis till studion kollar jag mailen, 

tar bort tandkrämen från kinden innan jag sladdar in på kontoret. Kaffe. Sen sjunker jag ner i min Herman Miller stol (är besatt av vackra stolar) framför datorn och kollar igenom gårdagens fotografering. Bon Iver sjunger om skinny love och jag känner mig som den gladaste fotografen i världen.

09
KORTA

Jag föddes i Dalarna
Jag flyttade till Pakistan
Jag bor nu i Stockholm
Jag har ett energiskt barn och ett neurotiskt rådjur boende i min trädgård (barnet bor i huset)
Jag tycker att egentid är att gå på toa utan att ha min son i knät
Jag älskar att gå på toa och min son men inte samtidigt  
Jag brukade jobba med att jaga bovar men nu jagar jag mest fint fotoljus. 
Jag kan dansa nykter men älskar champagne 
Jag inspireras av att resa men inte av att dammsuga

KURS
MED KURT

WAY UP NORTH– Läskigt men utvecklande. Att föreläsa alltså. Under de senaste 3 åren har jag föreläst på både små och stora fotograf konferenser över hela Europa. Hedrande och otroligt utvecklande att få prata dalmål på engelska.
 
THE HEART & BUSINESS RETRET (fotoutbildning med mig)- Familjeliv, fotografering och företagande. En fotoresa för alla fotografer med barn. Handfasta tips, inspiration och återhämtning. 4 dagar i Italien (jo barnen klarar sig utan dig i 4 dagar) med personlig återkoppling, fotografering, företagande, god mat och gott vin. En resa där du ska växa (inte av maten alltså utav av kunskap) som person, som förälder och som företagare. Anmälan är INTE bindande. Mer information- https://www.annarostrom.com/fotokurser/

SKRYT
OM MIG

Förutom beslutet att vi ville gifta oss med varandra var beslutet att ha med Anna det mest självklara (och bästa!) valet till vårt bröllop. Anna fångade vårt bröllop exakt så som det kändes. Vi har glömt vad vi åt till middag den dagen, men bilderna tittar vi på varje dag. Att anlita Anna var den bästa investeringen i vår familjehistoria. Hon är inte bara en otroligt härlig person att hänga med, hon skapar dessutom magi med sin kamera. Förnyar vi våra löften någon gång så gör vi nog inte om ett enda av de valen vi gjorde då, förutom ett. Att ha med Anna igen är lika självklart som att välja varandra igen och igen.

/Lisa & Simon

GET
SOCIAL

Häng med mig bakom kulisserna på Instagram. En salig blandning, högt och lågt, bröllop och blodpudding. Ibland hänger jag även på Facebook och Snapchat så kom in och säg hej där också.

Är du mer av en IRL typ så sväng förbi min studio på Bryggavägen 131E på Ekerö, garanterar dig kaffe och gofika.

Kontakt: hello@smallpigart.se

+46 704089090