OM MIG

ANNA ROSTRÖM

Lill-grisen ropar min man, jag vänder mig om som tagen ur en amerikansk schamporeklam och kastar med mitt tjocka hår (läs mina tre blonda hårstrån). Sen skrattar jag – det gör jag ofta, skrattar alltså. När någon snubblar och kastar ryckigt med armarna för att återfå balansen (förlåt). 

När jag korkar upp en champagneflaska en helt vanlig falukorvstisdag. När jag får gå på toa utan barn. När nya möten bli nya vänner. När jag får egentid med motorsågen. När jag checkar in på ett snyggt designhotell. Men framför allt på bröllop. Då skrattar mitt hjärta (är egentligen min mun som skrattar men lät finare med hjärta). 

9 JAG

Jag föddes i Dalarna.
Jag flyttade till Pakistan.
Jag bor nu i Stockholm.
Jag har två energiska barn och ett neurotiskt rådjur boende i min trädgård (barnen bor i huset).
Jag tycker att egentid är att gå på toa utan mina barn.
Jag älskar motorsågar, betong, lyxiga hotell och korvar.
Jag har jaga bovar men nu jagar jag fotoljus.
Jag inspireras av människor men inte av Excel.
Jag kan dansa nykter men älskar champagne.

GRISKURS

THE HEART & BUSINESS RETRET 2023
Familjeliv, fotografering och företagande. En fotoresa för alla fotografer med barn. Handfasta tips, inspiration och återhämtning. 4 dagar i Italien (jo barnen klarar sig utan dig i 4 dagar) med personlig återkoppling, fotografering, företagande, god mat och gott vin. En resa där du ska växa (inte av maten alltså utav av kunskap) som person, som förälder och som företagare. Intresserad? Dra ett mail till hello@smallpigart.se eller fyll i intresseanmälan här. 

  KUNDEN HAR ORDET

  Förutom beslutet att vi ville gifta oss med varandra var beslutet att ha med Anna det mest självklara (och bästa!) valet till vårt bröllop. Anna fångade vårt bröllop exakt så som det kändes. Vi har glömt vad vi åt till middag den dagen, men bilderna tittar vi på varje dag. Att anlita Anna var den bästa investeringen i vår familjehistoria. Hon är inte bara en otroligt härlig person att hänga med, hon skapar dessutom magi med sin kamera. /Lisa & Simon

  GET SOCIAL

  Häng med mig bakom kulisserna på Instagram.  Är du mer av en IRL typ så sväng förbi min studio på Ekerö, Bryggavägen 143, bjuder på kaffe, korv eller champagne.

  Kontakt: hello@smallpigart.se

  +46 704089090