DAGBOK

Älskade vänner

Hur ska jag börja... Jag brukar inte ursäkta mig efter en fotografering men här måste jag! Lina (min härliga barndomsvän) & Pär gifte sig på Rockelstads Slott  i helgen och jag fick äran att fotografera dem. Det var helt underbart, nästan för underbart för under vigseln ville inte mina ögon sluta rinna (måste varit pollen ;-) jag fulgrät och hade så mycket gråt i ögonen att jag knappt såg vad jag tog för bilder. Så ursäkta Lina och Pär om någon av vigselbilderna tappade lite fokus men jag kunde inte hålla tårarna borta! 

Senare på kvällen ,när kamerorna Gun och Gunde fick vila, höll jag mitt tal till brudparet. Hade bestämt mig för att inte gråta men allt slutade med att jag stod och fulgrät igen... Inte undra på att man hade ont i huvudet dagen efter med den vätskeförlusten :-) 

Lina och Pär tack för att ni stod ut med alla mina tokiga påhitt under fotograferingen! Jag är glad att ingen skadades allvarligt av Maries (tärnans) golfsvingar :-)

Till sist vill jag framföra ett jätte tack till Flens Golfklubb, all hjälp med golfbilar, klubbor och tålamod gjorde fotograferingen helt underbar! TACK!!!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
29.05.09 Maama Lena
Underbara bilder, man riktigt känner och hör Linas skratt och glädje. Puss på dig Anna
30.05.09 Lindísima
Det här är så otroligt bra att du får stående ovationer! Jag vill självklart ge en massa cred till paret också för de ser superhärliga och jättesnygga (!) ut, men du är tusan till fotograf!
30.05.09 Alicia Swedenborg
Ååååh, vilka SUPERfina bilder!!! Du är så bra. :D Pussar från NYC!
30.05.09 Familjen Bjelkmar
Trots att vi ar pa smekmanad i Thailand kunde vi inte lata bli att kolla in din blogg utifall bilderna skulle dyka upp. Vi reste tillbaka i tiden till forra lordagen och fick nastan uppleva det igen - vilken otroligt harlig kansla! Tack Anna for att du fangade den, du ar bast!
31.05.09 Tärnan
Tycker mitt swing ser hyffsat ut på korten ;) Vilka UNDERBARA!! bilder gumman. Och vackert brudpar så klart :) Puss o kram
31.05.09 admin
Åhh tack alla ni, nu börjar jag nästan gråta igen :-))
02.06.09 Juliana WIklund
Åhhhhhhh! Anna! Otroligt fina bilder! Och suuuuper roligt att se dig "in action" reflekterad på ringens bilden! ;-) Ja, det blir visst lite skillnad när man älskar dem man fotar! kram på dig! juliana
02.06.09 Erika Gerdemark
Grymt Anna! /erika
10.06.09 Em
Oj vilka härliga bilder! Vi kommer genast att spara din blogg bland favoriter, och sen när det är dags för oss att boka fotograf till vårt bröllop så vet vi vart vi ska vända oss!
10.06.09 Päras Syrra
Superfina bilder!! De gjorde mig tårögd igen
11.06.09 Ted
Fantastiskt Lina och Pär, ni är ju nästan ännu snyggare än i verkligehten :) Grymma bilder Anna, verkligen! Ted
24.06.09 Ingo o Nettan
Vilka härliga bilder! Puss på er o lycka till med än vad ni ska göra! 2 som var där.....
17.10.09 Calle
Av någon anledning, det kan bero på att den här lördagen i Dalarna är ungefär lika kul som Lasse Lagerbäcks gamla 4-4-2-tragglande, fick jag för mig att återigen titta på bilderna från den fantastiska dagen på Rockelstad. Och ja, snapshotsen därifrån får mig att fulgrina. Så jävla fint,s å jävla snyggt, så jävla ... magiskt.
15.02.10 Vår Perra! | Puppy Triatlete Society
[...] Om du vill läsa mer och kolla på bilder klicka in på Smallpigarts (vår fotografs) hemsida [...]
20.05.10 ALMA, 12 DAGAR UNG | SmallpigArt Photography bröllopsfotograf Stockholm Sverige / Weddingphotographer Stockholm Sweden
[...] liten dalkulla blev det! Lina och Pärs bröllop blev till en mage och magen till en Alma “alias Tjorven). Det är så otroligt fantastiskt [...]