DAGBOK

Bröllop med presidenten

Ni kan från och med nu kalla mig nappninjan. Typ som en superhjälte. Jag är klädd i rosa kroppsstrumpa, lite degig mage och bröst som kan växla mellan melon och bananform. Ibland har jag duschat ibland inte. Min superkraft yttrar sig i overkligt snabba ninjarörelser när jag ser en napp falla ur munnen på presidenten. Från ett potatisläge i soffan sprätter jag upp som en ninja och swish så sitter nappen på sitt rätta ställe igen. Sen ställer jag mig med armarna i kors framför min snygga man medan superhjälte manteln fladdrar i vinden "just ring mig if the presidentskap napp is falling out". Han blir så klart imponerad över min superkraft, ja även jag själv. Hade aldrig anat att jag skulle bli en nappninja och passa upp så för den lilla presidenten Bill men jag får väl erkänna att jag har fallit dit (som många andra föräldrar också gjort). Förresten måste berätta en sak på tal om mantel. När min man var liten och läste att bovarna gjorde mantelrörelse så trodde han att de kastade med sin mantel, tycker det var lite sött. Lika sött som att jag till för en timmen sen trodde att en mobil till sitt spädbarn var en iPhone. Tydligen är det en sån där lekgrej, tyckte väl att det var lite väl tidigt för presidenten med egen telefon när jag fick frågan om jag köpt någon mobil till honom...

Nog om mig och mina superkrafter och över till ett litet bröllop i stadshuset som jag fotograferade för en tid sen (gud är så dålig på att blogga mina jobb) men det ska bli ändring (om presidenten godkänner kan jag tillägga). För att visa min god vilja till att blogga kommer här lite kärlek från en gråregnig lördag i Stockholm stadshus. Nästa gång jag möter regnet under bröllop (för det regnar alltid i London va?) blir den 7/6 då jag och presidenten ska göra vårt första utlandsbröllop ihop (om man räknar bort när han låg i magen). Önska oss lycka till.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
22.05.14 becca
Vackert !
22.05.14
Otroligt vackert .En bra fotograf som tydligen är väldigt rolig :)
23.05.14
Ser ut som far och dotter men väldigt fint fotat
24.05.14
Man får ha vilka åsikter man vill ,men att kränka ett vackert lyckligt brudpar som älskar varandra är under all kritik. Det talar bara om vem den som skriver är som person. Helt underbara kort och en fantastisk fotograf.