DAGBOK

Bröllop på Rosendals trädgård

Jag vet inte om jag ska försöka, blir så lätt klyschigt när man skriver om varför man ska anlita en professionell bröllopsfotograf till sitt bröllop. 

Dessutom är jag liksom lite partisk där. Det kanske blir tokigt, lite reklamigt liksom, att sitta och säga "hörrudu nu lägger du alla pengar du har på att boka din drömfotograf". Kanske till och med kasta ur mig några klyschor som att "bilderna är det enda du har kvar när tårtan är uppäten, klänningen urvuxen & spritförrådet tömt". Men jag kan liksom inte hålla tyst. Även om jag inte riktigt får kraft i klyschornas ord.

Jag har ju själv stått inför beslutet och valt efter plånboken istället för hjärtat, äsch 2-3 timmar med fotograf får räcka, och nu 8 år efter bröllopet så minns jag inte allt. Så hur ska jag på ett trovärdigt sätt säga att ni aldrig kommer ångra den investeringen, att bilderna kommer vara värda varje krona, när jag själv valde annat. Hur ska jag förklara, utan att skrämma er, att bilderna inte bara handlar om att fånga er kärlek utan också om att fånga människor ni älskar. Människor som kanske inte kommer finnas med er hela livet. Hur säger jag det? Jag lever ju på era pengar. Hur trovärdigt blir det då? Kanske inte alls. Men jag ber er ändå. Snälla lita på mig (jag är liksom från Dalarna, jag ljuger aldrig). Historierna, familjen, skratten, vännerna och kärleken på ert bröllop kommer alltid vara värt mer än champagne & spektakulära fyrverkerier. Hur klyschigt det än låter.

Så. Ta ett djupt andetag, inse att pengar kommer och går och så bokar du din drömfotograf, because you're worth it (som amerikanerna skulle ha sagt).

Ps.Precis som vanligt så spårar jag ur textmässigt och skriver alldeles för mycket om något helt annat än det jag skulle skrivit om, det snygga brudparet på bilderna, Calle & Jossan. Men historien om dem kommer. Till dess får jag presentera bröllopet, det fucking-amazing-fantastiska-bröllopet, och mina nya fina vänner, Jossan & Calle. Och just det. Glöm inte att klicka in på bildspelet (länk till höger) så förstår ni lite mer vad jag menar med att bilder är värda mer än champagne. Ds

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
05.02.16 Fotograf Lotta Johansson
Shit, vilket snyggt par!! Och miljö, och detaljer och...ALLT! Supersnyggt :-).
05.02.16 Anna Roström
Tack Lotta. Riktiga drömkunder kan jag lova.
05.02.16 Sanna
Fantastiskt! Vilken fotograf... och vilket drömbröllop. Sena vigseln.. så vill jag också ha det när det är dags :) trevlig helg! /Sanna
05.02.16 Anna Roström
Tack snälla! Och jag håller med, utomhusvigsel ska jag ha på mitt nästa bröllop också.
25.02.16 Ada E
Du är oerhört skicklig - imponerad av hur du kan skapa en sådan här berättelse med äkta känsla i varje bild. Kikat på både blogginlägg och bildspelet och det krävs en verklig talang (och människokännedom) för att kunna fixa det. Tack för att du delar med dig och inspirerar!
26.02.16 Anna Roström
Glad så jag hoppar. Tack! Mitt mål är att försöka få så mycket av livet på riktigt med i bilderna så det gör mig så klart väldigt glad att du tycker att jag lycktas med det:)