DAGBOK

Efterlängtad

Att bli förälder är inte självklart. En del vill inte och andra kan inte.

Att bli förälder är inte självklart. En del vill inte och andra kan inte. Jag var en sån som tänkte att någon gång vill man nog ha barn men inte nu. Det passade liksom aldrig. Men när jag mentalt beslutade mig för att nu vill jag, så började en resa. En jävla krokig resa.

Min föreställning var att man ligger lite, poff sen är man gravid och springer runt med ett skimmer och får tjockt hår (det hade jag läst nämligen, att man kan få tjockt hår under graviditeten). Istället blev det missfall, dassig hår och ägglossningsstickor (don´t ask). En vardag för många par. Men den resan ser man aldrig. Är liksom inte så många som postar en bild på Facebook på en ögglossningsticka varje månad “om nio månader kanske vi är 3 (glad gubbe)”. Men statistiskt sett så tar det typ 10 månader av intensivt liggande innan det tar sig. Inte en månad, om du inte är ett fertilt monster. Men är du inte det så får du snällt ligga i (hehehe). Vi hade tur. Efter nått år så fick vi Mr President och han var värd alla ägglossningstickor i världen.

Så om du sitter med tårar och väntar. Du är inte ensam. Majoriteten av oss går igenom samma sak som du. Bara så du vet.

Ola & Charlotta, han kom till slut. Aston, du fina lilla Aston, så efterlängtad och perfekt. Mitt hjärta slår lite extra när jag tänker på er.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
28.02.16 Cilla
Åhhh ❤️ Bilden där hunden tittar suspekt på bebisen- Hahaha :)