DAGBOK

Engagement session

Fame & Fabian brought me from Sweden to Los Angeles to shot their engagement photos, unreal. I am honored <3 And such a stunning couple. Anyhow, we hade two sessions, one morning session and one evening session (this blog post is from the morning session). And as usual I chased the light and spend to many hours finding the right location. But I´m glad I did. Look at this location! Fame & Fabian, I had an amazing time with you. And seriously, you both are gorgeous. I think you should be models :)

För er som vill slippa den travande engelskan så kommer här the real-story om vad som egentligen hände under första delen av plåtningen i Los Angeles. Ni som känner mig vet att lokalsinne inte är min starka sida, tack gpsen för att du hjälper mig genom livet. Trots att jag var på den här platsen och rekade kvällen innan så slutade det med att jag körde vilse när jag skulle fram till morgonplåtningen. Tiden var satt så att vi skulle hinna fånga soluppgången, dvs aptidigt. Kanske tur att det var dimma just den här dagen för soluppgången hade hunnit varit både en och två gånger innan jag hittade fram. Nu kanske ni tror att jag satt och skrek helt hysteriskt i bilen, vart fan ska jag!!! Men nejdå, jag käkade kex och funderade på hur många gånger jag skulle behöva köra ner till dalen (där var enda stället där gpsen funkade) innan jag skulle hitta fram. Jag gissade på att det skulle räcka med två. Men det blev fem gånger, hade inte räknat med mitt taskiga närminne så varje gång jag kom upp på berget igen så hade jag glömt vad det stod på gpsen och fick åka ner igen, hehehe. Livet löser sig alltid och fram kom jag. Och bilder blev det. Bilder och magskratt, fytusan vilket härligt par Fayme & Fabian var (som förutom att flyga in mig till Los Angeles hade flugit in sig själva från Jakarta).

Så. med det sagt tycker jag vi tar och tittar på några glimtar från morgonsessionen. Kvar att visa finns en galet vacker kvällssession i öknen, men den och historien om vad som hände då tar vi senare. Smaklig spis.

Ps. För er som är lika intresserad av bra hotell och resor så skickar jag med länk till det hotellet jag bodde på i Los Angeles, en riktigt godbit. Ds

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image