DAGBOK

Familjefotografering

Jag satt på toa och funderade över hur mitt liv har sett ut de tre senaste månaderna (ni som har barn vet att toa betyder egentid om den andra föräldern är hemma. Läsa mail, filosofera, ja nästa som att gå på spa :) I alla fall. Jag kom fram till att de senaste 3 månaderna har det hänt massor i mitt liv (mycket barnrelaterat så klart) och jag har svårt att sammanfatta det men ska göra ett försök.

1. Jag har fött barn. En ny upplevelse. Och det skulle inte göra mer ont än en manlig förkylning hade jag hört (ljugpottor ni som sa det). Kan avslöja att det inte riktigt var som att snyta sig när man är förkyld, om man inte snyter ut ett spädbarn genom nästan vill säga.
2. Nätverkat som satan. Vi har inkluderat två killar i vårt nätverk weddingphotographers.se. En grupp som varit full av roliga tjejer har nu fått två mästerliga män i gruppen.
3. Blivit klokare. Jag har insett att man inte kan ha för höga förväntningar på att spädbarn ska lyda ;). Jag har sänkt förväntningarna på vad man hinner med under en dag med barn och istället börjat njuta av de stunder jag får med Bill och även de de stunder jag får sitta i tystnad med en kopp kaffe och filosofera.
4. Påbörjat ett nytt eget projekt som jag hoppas kunna visa upp snart. Det innefattar fotografering & inredning, mina två största intressen samlade i ett med andra ord.
5. Fotograferat. Ja, Bill har fått vara med och jag tycker det har gått över förväntan. Nästa test blir bröllop i London på lördag (Bill ska dock vara med min snygga assistent på hotellet så vi slipper gråtattacker i kyrkan ;)

När vi ändå är inne på barn och familj så vill jag passa på att skicka ett stort tack till Malin, Anders, Isac & Philip som åkte ända från södra Sverige för att träffa mig. Sånt värmer extra. Förresten. Malin berättade att Philip hade frågat när de skulle åka till mig igen när han såg bilderna :)

Ps. Malin gick min nybörjarkurs för ca 1 år sedan och jag har lovat att det ska bli flera. Det kommer så snart presidenten låter mig planera lite :). Ds

Just ja. Tack också till min underbara praktikant Sofie Hellgren som var med under fotograferingen.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image