DAGBOK

Fredagen den 13:e

Jag är född den 13:e. Jag träffade min ap snygga man den 13:e. Ap snyggingen friade den 13:e (dock inte samma dag som vi träffades).

Med så många 13 i mitt liv borde jag vara förbannad, olycklig och klassas som oturshäxa. Men hur jag än vänder och vrider på det så måste jag erkänna att jag alltid har obeskrivlig tur. Vet inte hur många gånger jag sprungit till flyg eller tåg och insett att klockan är över avgångstid MEN räddats av att just mitt tåg eller fly är försenat. Så pass försenat att jag med god marginal (ca 1 minut) hunnit köpa godis, tidning och blivit omplacerad till första klass.

Men tänk om jag bara är normalpresterande turkvinna och att det i själva verket handlar om att jag glömmer de gånger det skitit sig. Jag menar, jag har ju alltid sån otur med parkeringsböter. Bara det i sig måste ju göra mig normalpresterande. ELLER så är det någon som alltid parkerar om min bil och ställer den fel. Ja så måste det vara. För jag är född med tur, den 13:e.

När vi ändå är inne på tur-spåret så säger jag så här. Enligt SMHI; åska, monster-regn och elände. Enligt Annas tur; sol med dämpande slöjmoln, 27 grader och fullt av skratt. Ja, det får bli ett smakprov på det. Ha en härlig fredag den 13:e

Smallpigart på och

image
14.07.12 Camilla Stenblom
Brudens frisyr är makalöst vacker, bilden såväl. Otroligt fint.
14.07.12 Becca
Vacker bild, riktigt sugen på att se fler från det bröllopet ^^