DAGBOK

Nordica photography

Dröm dig tillbaka till när du gick i mellanstadiet. Lite för stora tänder i förhållande till ansiktet. Brännboll på rasten. Potatisbullar till lunch. Men kanske det vi minns allra mest, kompisarna. Jag valde kompisar efter vad jag ville leka på rasten. Exempelvis om Linn ville leka med penntroll och Sara leka artist så valde jag Sara som kompis den dagen (för att jag ville leka artist då). Båda jag och Sara var då 100 % engagerade och uppe i leken, vi hjälpte varandra med dansstegen, kom med tips (ok vi skrek typ neeeeej nu ska du dansa bakom mig och vara tyst när jag sjunger) till varandra men ändå, båda ville samma sak med leken.

2008 fick jag frågan om jag ville vara med några andra fotografer och "leka". Leken innebar att vi skulle jobba för en sund bröllopsfotobransch och ge våra kunder en kvalitetsstämpel. Men även att vi skulle finnas där för varandra med tips och råd.

Och nu kan jag avslöja att vi fått två nya "lekkompisar" och inte vilka kompisar som helst utan en av världens bästa bröllopsfotografer. Nordica Photography som består av Cole & Jakob är en av de största (alltså inte tjocka utan bara framgångsrika) i branschen. Och i och med att de bytt sin bas från Canada till Sverige så känns samarbetet mer naturligt. Jag tycker det är fantastiskt att de kommer vara en del av weddingphotographers.se och bara deras närvaro kommer höja nivån på den svenska marknaden.

För er som vill ha en djupare presentation av oss i nätverket och kommande evenemang så tycker jag ni ska klicka in på den nya hemsidan. Erika Gerdemark, min magiska hemsidegudinna har gjort ett hästjobb och skapat en helt ny sida för nätverket som verkligen är värd ett besök (eller flera för den delen). Och om ni föredrar att få alla nyheter (typ när vi ska ha träffar/mingel och sånt) via Facebook eller Google+ så klicka er vidare i länken till höger.

ps. Nätverket består av Erika Gerdemark, Alicia Swedenborg, Jenny Hammar, Lindísima, Nordica Photography och Smallpigart (jag). ds

Bilden på Nordica photography är fotograferad av Nirav Patel.

image
24.04.14 CreandoPhoto
Det blir hatten av! Ni är ett fantastiskt gäng! :)