DAGBOK

Nyfödd fotograf

Krabban, ja jag kallar hennes så, idag fyller du 1 år lilla hjärtat. Men Anna, den här lilla skrutten är inte 1 år. Nej just det, stämmer bra, den här skrutten är inte många dagar. Men i och med mitt snabba tempo på bloggen så har det tagit 1 år innan jag fått upp bilderna här. Borde straffa mig själv med piska för detta. Så, nu har jag gjort detta. Aj.

Men vem är då denna Krabba? Jo denna Krabba tillhör Emma & Magnus. Emma är fotograf och Magnus är hennes slav, hehehe det sista hittade jag på. Men iaf. Emma är en polare, känns lite 14-år att skriva polare, men vi är kompis liksom. Och kollegor. Först va hon i och för sig en kund, hon gifte sig och jag var fotografen. Sen blev hon kär i mig, yes jag har storhetsvansinne, och flyttade in i min studio. Sen blev jag kär i henne och nu är vi kompisar. Och när kompisar får barn så fotograferar man dem och ger barnet konstiga namn så som Krabban. Men bara för att det är din födelsedag Krabban så ska jag säga ditt riktiga namn. Så. Grattis Astrid, du är efterlängtad och alldeles perfekt.

Ps. För er som är sugna på nyföddfotografering, gört! Det är så underbart att ha minnet kvar av de små när tiden springer iväg. Pris och bokning via hello@smallpigart.se eller via flaskpost. Ds

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image