DAGBOK

fotokurs & midsommar

Jag vet att jag är aningen sen. Midsommar var tydligen förra veckan men va sjutton. Lite midsommarbilder så här några dagar efter kan inte skada. Anledningen till att jag vill passa på att visa dem är för att bilderna togs i samband med mina fotokurser jag höll för nybörjare förra året och nu vill jag kolla av intresset till fler kurser. Har nämligen fått en drös mail med med frågor om NÄR/OM jag jag ska ha fler kurser men inte riktigt haft tiden att sammanställa hur många det är som vill gå.

Så, är du sugen på att gå en idiotsäker nybörjarkurs så kommentera gärna med namn, mail och när det passar just dig bäst att gå kursen så jag får en bättre uppfattning om läget. Har som sagt namnet på er som mailet tidigare men tänkte passa på att fånga upp er andra här. Era kommentarer är inte på något vis bindande utan bara en intresseanmälan.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
26.06.14 Louise
Är inte nybörjare men en kurs hos dig låter vääääldigt lockande! Bor dock i Skåne men det kan ju alltid ordnas, föräldraledig "ledig" så typ när som.
26.06.14 Annelie Mossberg
Annelie Mossberg hatchepsut28@hotmail.com helg v 37 el v39.41,43
26.06.14 Anna Kling
Intresserad av fotokurs under sommaren dock inte vecka 30 i övrigt hyfsat ledigt
26.06.14 Maria sundbye
Caroline är ju intresserad men har ingen aning om när hon kan, är ju i Stockholm 1/v månaden på skola. Hör iallafall av dej på nåt vis så får vi se om tiden passar. Kram Maria Sundbye
26.06.14 Angelica
Jag är ingen nybörjare. Men är ändå intresserad av en kurs hos dig, eller kanske på något sätt kunna få se hur du arbetar tex vid bröllop?! Bor i lilla Motala, men det vore inga problem att ta mig till Sthlm :) Hör gärna av dig till mig! Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
26.06.14 Anna Karin
Jag är tokintresserad! :-D Kan näääär som helst! ;-)
26.06.14 Mia Lavett
Jag vill (och behöver!! Har haft min canon som du rekommenderade en gång på bloggen orörd i 2 år typ för alla bilder blir så kassa :-) ) kan när som innan 18 aug och kvällar och helger efter det. Kram
26.06.14 Maria
Jaaaa!!!! Jag var så ledsen att jag missade kursen förra året så jag vill jättegärna gå i år. Kan ej mitten/slutet av juli men annars flexibel.
27.06.14 Annelie, inreda.com
Jaaaaa hurraaaa klart jag vill! Kan när som helst ❤️ Kram annelie, inreda.com
27.06.14 Michaela, Misign
Ja, jag vill jätte gärna gå en kurs :) Kul att se att du har studion på Ekerö, det har jag missat helt :P Bor där ute! :)
28.06.14 Emmalisa norrham.
Jag är intresserad av fotokurs, men är bara nybörjare. //Emmalisa
28.06.14 becca
Herregud kvinna vad begåvad du är !
28.06.14 Anneli Frölander
Åååh, jag vill jättegärna gå kurs med dig :) Är inte nybörjare, men älskar ljuset i dina bilder och skulle gärna lära mig mer om det!
03.07.14 Åsa Strålman
Jag är intresserad! Helger!
09.07.14 Susanna Appel
Jag är en glad amatör. Vill gå kurs! :-) Helst helger.
21.07.14 susanne kjöller
En kurs med inriktning mot bröllopsfotografi vore fantastiskt. Kan i princip delta när som helst under hösten 2014. Mycket intresserad!