DAGBOK

Fru livmoder ropar

Det här med barn är ju ingen självklarhet. Alltså att man kan få. Däremot så är det många som tycker att frågan är självklart. "Ska inte ni ha barn?" "Är det inte dags för ett syskon nu" osv. Jag kommer ihåg att jag vid någon hormontoppning delux (innan jag var gravid med Bill) svarade en stackare på ett sätt att han aldrig kommer våga ställa frågan till någon igen.

Nu såhär i efterhand kanske det var lite tufft att hyvla av honom sådär men samtidigt så är det rätt fräck fråga när man tänker efter. Jag menar, inte frågar ni ytliga bekanta vilken sexställning de kör på tacofredagarna. Alltså inte under middagen utan efter den där vinflaskan. Ja ni fattar. Eller för den delen äldre släktingar som vill veta lite om hur det går i sängkammaren :-D

Egentligen är frågan helt onödig. Den som är gravid kommer tids nog deklarera det med en kula på magen, så när det är dags (om det går) så kommer det vara tydligt för hela världen.

Kanske ska nämna att Hampus och lilla Wilma inte har något med texten att göra mer än att fru livmodern börjar rycka när man ser hur fin storebror Hampus är med sin lillasyster. Men jag håller henne i koppel, alltså fru livmoder, inte lilla Wilma (sånt är olagligt;-). Måste sova ikapp ett år eller två först innan tacofredag blir aktuellt ;-D

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
25.11.14 Tittilina
Så kloka ord. Barn kommer när de vill komma och inte för att hela omvärlden tjatar och undrar. Nånstans kan man väl få ha ett privatliv. Ett privatliv som kanske innebär sorg, längtan eller jag-är-nöjd-med-livet-som-det-är-just-nu. Fantastiska bilder som alltid!
18.12.14 Niklas Andersen
Det här påminner mig om Klara Zimmergrens sommarprat. Det var också fint! Underbara bilder såklart
26.12.14 becca
Så fint !!