DAGBOK

Kontorslokal för små grisar

Detta letande. Tror jag har gått igenom Stockholms alla industrilokaler, växthus (äsch det är väl inte så svårt att få värme i ett sånt på vintern) och andra kreativa kontorslokaler. Känner mig lite som när man bestämt sig för att "nujävlar ska jag shoppa kläder" och så står man med en t-shirt från H&M i slutet av dagen. Så är det med kontor för mig just nu. Jag letar, letar och det enda jag hittar är terrakottafärgade plastgolv och små fönster, thats it. Varför ska du flytta från Rörstrandsgatan säger du som är uppmärksam på att jag hade en drömlokal där. Jorusåatt den lokalen blev nyss såld till ett företag så alla har fått flytta ut. Kvar står jag och letar.

Kanske ska passa på att annonsera. Asbra rockstjärna (i mitt nästa liv), slarvig och pratglad kaffedrickare söker lokal med STORA fönster, härliga naturmaterial och nära Ekerö (jafattar att jag kan få backa på den punkten om jag inte ska flytta in till min granna Carolina Gynning i hennes studio hehehe).

Men till dess att jag hittar den magiska platsen så blir det kontor i väskan. Egentligen gör det inte så mycket eftersom jag just nu har den mest intensiva fotograferingsperioden under året så jag sitter mest och matar bearbetning mellan plåtningarna.

ps. Jag bjuder lite bilder från familjen Frölander, en familj som jag fotograferat i flera år. Känns nästan som gamla bekanta vid det här laget, underbart gäng med stora hjärtan (Bill fick superfina hängslen och tröja i present dessutom). ds

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image